Verliefd!

Plaatste ik vrijdag nog een blog met gedichten uit vervlogen tijden, over liefdes van toen, die avond is het noodlot toch echt toegeslagen. Totaal onverwacht heb ik de liefde van mijn leven ontmoet. Een weekend weg met vriendinnen, een huis vol Friezen naast ons. ’s Avonds een huis vol Friezen en een leeg huis naast ons. Een terras vol vriendinnen en Friezen, een terras met nog maar één wel heel leuke Fries.

Praten over Friesland, over de Randstad, over studie, over werk, over het leven. Over ver en dichtbij, over leuk en stom, over nu of nooit, over niet of straks. Nog een biertje, nog een drankje. Nog meer praten, stiekem flirten. Friezen en vriendinnen komen en gaan, maar wij bleven zitten. Een steelse blik, nog een stiekeme flirt. Weg waren alle vriendinnen en Friezen. Nog een steelse blik, nog een biertje, een wodka-cola en een stiekeme kus. Nog een kus, en nog een.

’s Nachts een huisje vol vriendinnen en daarnaast een huis vol Friezen. Vriendinnen vol vragen, en nieuwsgierigheid. Vol trots een foto van facebook laten zien. Totaal niet op het verraderlijke knopje “toevoegen als vriend” gelet. Nu is hij een vriend. Op facebook. Ik heb hem niet meer gezien, maar we zijn vrienden voor heel even, of voor het leven. Op facebook. Ik ben verliefd, maar nu?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s