Kleine veranderingen

Langzaam maar gestaag vordert mijn day zero project. Het zijn nog wel veel babystapjes en ik merk dat ik voornamelijk nog heel erg bezig ben met het kijken van de films. Meer met de doelen die ik thuis kan doen dan waarvoor ik echt iets moet ondernemen en meer met de korte termijn doelen dan echt met lange termijn doelen.

Wel kijk ik steeds meer naar de haalbaarheid van sommige doelen en kom ik erachter dat ik sommige toch liever verander. Zo zou ik de 25 lists you want to make invullen, maar kwam ik erachter dat ik eigenlijk een aantal lijsten toch wel erg persoonlijk of gewoon niet leuk om in te vullen vond. Daarom is doel 97 veranderd in Maak een lijst met 100 liedjes waar je tot in het eind der tijden naar kunt luisteren. De eerste daarvan zijn al verzameld op de pagina ‘lopende day zero doelen’.

Over die pagina: ik kwam erachter dat ik toch wel heel erg veel lijsten als doel had en zowel voor mezelf vond ik een handige plek om dit bij te houden; maar op deze manier kunnen jullie ook zien hoe het gaat met mijn lijsten 🙂 .

Iets anders waar ik achterkwam is dat er in de IMDB top 250 toch wel heel erg veel films staan die oud zijn. En als ik iets saai vind, zijn dat wel oude films. Dat betekende dat ik geheel tegen mijn zin in uren zou gaan verspillen aan films die ik niet leuk vond om te kijken. Hierom heb ik besluiten te gaan filteren en heb ik nu een lijst opgesteld met 65 films die ik wil gaan kijken. Wederom te bekijken bij de lopende day zero doelen!

Er zijn ook een aantal doelen zonder films waar ik druk mee bezig ben; op het moment toch wel het meest met nummer 78: haal een propedeuse! Ik heb dinsdag een tentamen, woensdag een assessment en volgende week dinsdag mijn laatste tentamen. Wanneer ik geen films kijk ben ik dus druk aan de studie 😉 .

Tevens heb ik zojuist, tijdens het schrijven van deze blog door nog eens 500 rijstkorrels verdient op freerice.com en heb ik een spaarpot ‘gekocht’. Ik heb besloten om mijn spaarrekening om te dopen tot spaarpot; ik heb namelijk een andere spaarrekening die ik wel gebruik en deze gebruik ik niet (lang verhaal). Ik denk dat digitaal voor mij zoveel beter werkt dan een reallife spaarpot; dan zou ik namelijk nooit geld hebben om erin te gooien en dit kan via een app! 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s