Harry Pottermarathonnen en Prezi

Ik ben nog steeds vooral bezig met de filmdoelen, maar merk dat ik daar gauw in afgeleid raak. Zo staat Harry Potter 7.2 op mijn IMDB lijstje. Maar ja, hoe kan je film nummer 8 zien zonder de vorige zeven gezin te hebben? Dus sinds gisteren ben ik alle Harry Potterfilms vanaf het begin aan het kijken. Ach, ben ik ook weer van de straat 😉 .

Verder twee doelen waar ik ‘onbewust’ mee bezig ben geweest zijn #78: het halen van een propedeuse en #81: het ordenen van mijn hotmail-inbox. Die propedeuse is er nog niet, maar heb afgelopen tentamenweek wel weer een flink aantal punten binnengekopt. Nu vakantie dus even niet aan de studie denken!Die hotmailinbox is een werkelijke ramp, maar ik ben bezig een aantal nieuwsbrieven af te zeggen, hetgeen in elk geval voor wat rust zorgt in mijn toekomde maillawines!

Tot slot heb ik zojuist Prezi op mijn laptop gezet. Vanaf nu kan ik me dus volledig focussen op het maken van de perfecte Prezipresentatie. Ik moet wel zeggen dat toen ik het opende, ik er de ballen van snapte. Ik heb werkelijk waar geen idee waar ik moet beginnen en wat nou precies een goed idee is. Gelukkig ben ik in het bezit van ‘Prezi voor dummies’ en ik vermoed dat met het kijken van een aantal wel gelukte presentaties, het in no time gefixt moet zijn!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s