Update!

Ik ga zo lang mogelijk over deze post doen om iets aangenaams te doen terwijl ik naar Believe van Justin Bieber luister voor doel 88, Luister naar minstens 10 albums van bands/artiesten waar je vooroordelen/een schijthekel aan hebt. Ik ben meteen maar met degene begonnen waar ik  het meest tegenop zag, maar waarvan ik vond dat hij eigenlijk niet mocht ontbreken. Wat ik wel heel erg eerlijk moet toegeven is dat ik geloof ik voor het eerst OOIT mijn koptelefoon thuis gebruik in de angst dat mijn huisgenoten zullen horen wat voor muziek ik luister! En geloof mij, dat wil wat zeggen…

Daarnaast was het niet helemaal wat ik met dit doel bedoelde (ik zag het vooral als excuus om eindelijk eens risk, kolonisten of carcassonne op de kop te tikken), maar afgelopen zaterdag zag ik dit in de action liggen voor €3,- en eigenlijk kon ik het niet laten liggen, dus deze telt ook mee voor doel 32: 

 

 

Verder heb ik een nieuwe kamer! Vanaf 1 januari zal ik mijn nieuwe paleisje betrekken en hopelijk daarmee meteen een aantal doelen vervullen, zoals het pimpen van mijn kastjes en het ophangen van een fotocollage aan de muur (ik heb besloten dat zo’n grote lijst met meerdere lijstjes ineen zeg maar, ook telt. Want die wil ik ❤ ). Wel betekent het dat de eerste doelen die waarschijnlijk niet gehaald worden ook in beeld komen; zo zal ik geen gordijnen voor mijn woonkamer kopen – tenzij de vorige bewoonster van mijn nieuwe kamer ze laat hangen, dan moet ik alleen wel zorgen dat ik ze zélf ophang.

 

Ook heb ik een aantal doelen die niet nú of dit jaar zullen gebeuren, maar waar ik gelukkig nog sowieso twee kansen voor heb. Allereerst ben ik deze maand zo druk dat ik de nanowrimo dit jaar voorbij laat gaan en aangezien ik waarschijnlijk op 1 januari aan het verhuizen ben, zal ik de nieuwjaarsduik ook nog minstens een jaartje voor me uitschuiven.

 

Damn. Het schrijven van dit blog duurde maar 15 minuten – dat betekent dat ik de nog 75% van de Justin Bieber cd over heb. Hij duurt precies een uur.. Tot nu toe vind ik het vooral heel erg veel van hetzelfde, en word ik er niet warm of koud van. Ik geloof niet dat Justin op mijn lijstje met ‘toch best prima artiesten’ komt. Mocht dit nog veranderen, zal ik het laten weten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s